Meer dan 75 jaar ervaring

Bij Belsec waarborgen we al meer dan 40 jaar de veiligheid van onze klant, zijn werf, bedrijfsgebouwen of woning. Onze uitzonderlijke ervaring vertaalt zich in een scherpe kijk op de problemen van de klant, die we vertalen in oplossingen die zekerheid en veiligheid garanderen.

Belsec speelt als flexibel bedrijf razendsnel in op de vraag van de klant en gebruikt steeds de modernste oplossingen. Onze medewerkers maken haarscherpe analyses en werken een totaaloplossing uit met producten uit het topsegment.

De installatie van onze producten is slechts het begin. We bieden onze klanten een service waarbij we de klok rond en het hele jaar door beschikbaar zijn. Bij een vraag of probleem hebben klanten meteen een medewerker van Belsec aan de lijn. Op alle installaties biedt Belsec een periodiek onderhoudscontract. Op die manier garanderen we dat het apparaat altijd en perfect functioneert.

Elke klant, van particulier tot onderneming, ligt Belsec nauw aan het hart. Elke relatie is daarbij gebouwd op vertrouwen en eerlijkheid. De grote tevredenheid van onze klanten is daarvan het beste bewijs.

Enkele referenties

 • Leen Bakker

  Leenbakker is gespecialiseerd in budgetmeubelen en beschikt over meer dan 60 winkels in België.

 • Lloydspharma

  LloydsPharma, een keten van apotheken aanwezig in heel België met meer dan 110 filialen, heeft als missie uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn.

 • Sibelco

  Met wereldwijd meer dan 245 productie-eenheden is Sibelco de onbetwiste pionier en marktleider in industriemineralen.

 • Gheys Transport

  Transport Gheys is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar actief in de transportwereld en logistieke diensten.

Erkenningen

 • Vigilis IBZ

  Belsec beschikt over een erkenning van Binnenlandse zaken nr. 20-0959-69 betreffende beveiligingsondernemingen, en is erkend aannemer (nr. 022-701).

 • INCERT

  INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken. Ons erkenningsnummer: B-1588.

 • ISO 9002-certificering

  Belsec beschikt over een ISO 9002-certificering, wat de kwaliteit van onze procedures, producten en service bevestigt.