• VIDEOFIED

    Draadloze buitendetectie met videoverificatie!

Werfbeveiliging Werfbeveiliging

Een werf zonder werfbeveiliging is een paradijs voor dieven. Want op een werf ligt een schat aan materiaal. Als ze bij u zijn langsgekomen, dan verliest u niet enkel kostbaar gereedschap, uw werkschema raakt er ook grondig door verstoord. Met gevolgen die zich weken laten voelen.

Met de werfbeveiliging van Belsec kiest u voor de allerbeste beveiliging en dekt u zich ijzersterk in tegen inbraakgevaar.

Flexibele oplossingen voor wisselende locatie
Omdat uw werf vaak van locatie wisselt, biedt Belsec een uiterst flexibele werfbeveiliging. Zo zorgen we altijd voor een draadloos alarmsysteem, dat even makkelijk geplaatst als verplaatst kan worden.

Belsec heeft speciale detectoren voor buiten met videoverificatie. Bij de geringste beweging sturen de camera’s 10 seconden beeldmateriaal via een GPRS-systeem door naar de meldkamer. Die grijpt op haar beurt meteen in als er dieven aan het werk zijn en verwittigt de politie. En natuurlijk werkt het systeem ook omgekeerd: bij vals alarm negeert de meldkamer het signaal en vermijdt u een onnodige interventie.

Huurformules
Tijdelijke werfbeveiliging nodig? Ontdek snel onze huurformules. U kiest precies hoe lang u beschermd en beveiligd wil zijn en geniet zo lang van de complete service van Belsec.

Contacteer ons

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers op het nummer 014/31.11.19 (hoofdkantoor Mol) of 02/752.11.19 of stuur ons een e-mail.

Kantoor Mol +32 14 31 11 19
Kantoor Brussel +32 2 725 11 19

Zie ook