• ROGER

    Toegangscontrole met badge of kaart!

Toegangscontrole Toegangscontrole

Toegangscontrole onderschept voorkomt de problemen, verbonden aan het systeem van de klassieke sleutel. Want als een sleutel verloren gaat, moeten alle sloten vervangen worden. En hoeveel sleutels zijn er precies in omloop? En wie houdt het overzicht? Of wat bijvoorbeeld met interim-medewerkers, die maar tijdelijk toegang mogen krijgen?

Belsec biedt u vernuftige systemen van toegangscontrole aan die bijzonder makkelijk in gebruik zijn en elk op een verschillende manier toegang kunnen verlenen. Zo verleent het systeem toegang door middel van een badge of aan de hand van gezichtsherkenning of vingerafdrukken (biometrie).

Stand-alone
Ons meest eenvoudige systeem in toegangscontrole is een stand-alone systeem. Eén systeem voor één toegang. U kiest maar net hoeveel personen vrije toegang krijgen.

Geïntegreerde systemen
Onze geïntegreerde systemen van toegangscontrole bieden u een waaier aan mogelijkheden die steunen op een complexe achterliggende software.

Hierbij leggen we een verbinding tussen het systeem van toegangscontrole en andere systemen, zoals:

  • tijdsregistratie, waarbij u kiest wie op welke momenten wel of geen toegang krijgt
  • sociaal secretariaat
  • camerabeveiliging
  • brandbeveiliging, waarbij de toegang automatisch opent zodra de brandbeveiliging een alarmsignaal stuurt.

Ja, ik wil meer info over de toegangscontrole van Belsec. 

Contacteer ons

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers op het nummer 014/31.11.19 (hoofdkantoor Mol) of 02/752.11.19 of stuur ons een e-mail.

Kantoor Mol +32 14 31 11 19
Kantoor Brussel +32 2 725 11 19

Zie ook