• CEDAMATIC

    Motoren!
  • Codeklavieren!

Poortautomatisatie Poortautomatisatie

Met de poortautomatisatie van Belsec kiest u voor gemak, veiligheid en privacy. Met een automatische poort weet u zeker dat uw poort veilig op slot is en creëert u een eerste hindernis voor belagers. 

In de eerste plaats automatiseren we alle types poorten en hekkens. We vertalen uw wensen in een veilig systeem dat de meest betrouwbare technologie gebruikt. Zo kan u jarenlang bouwen op onze systemen.

Maar Belsec maakt het u ook graag extra makkelijk. Want u kan ook op Belsec rekenen om het totale concept uit te voeren. We werken met partners samen die dezelfde zin voor kwaliteit in het vaandel dragen en u dankzij de samenwerking scherpe prijzen aanbieden voor een poort of een hek. 

Keuze in bedieningssystemen
Belsec laat u kiezen tussen verschillende bedieningssystemen, zoals

  • afstandsbediening
  • codeklavier
  • toegangscontrole

Veiligheidsfotocel
Bij automatische poorten installeren we standaard ook een veiligheidsfotocel. Zo vermijdt u dat uw auto tussen of onder de poort belandt en garandeert u de veiligheid van uw kinderen. 

Ja, ik wil meer info over de automatische poorten van Belsec.

Contacteer ons

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers op het nummer 014/31.11.19 (hoofdkantoor Mol) of 02/752.11.19 of stuur ons een e-mail.

Kantoor Mol +32 14 31 11 19
Kantoor Brussel +32 2 725 11 19

Zie ook