• Iedere dag meer dan 208 inbraken in België!

  • VIDEOFIED

    Draadloos alarmsysteem met videoverificatie!
  • NX

    Bekabeld alarmsysteem!

Inbraakbeveiliging Inbraakbeveiliging

Het aantal inbraken piekte in 2012: meer dan 275 aangegeven woninginbraken per dag zijn er geregistreerd. Een driest record. Ook bij bedrijven steeg het aantal inbraken drastisch. Moet u nog een reden hebben om meteen te kiezen voor een betrouwbare inbraakbeveiliging?  

De inbraakbeveiliging van Belsec maakt dieven kansloos. Zo voelt u zich op elk moment veilig in uw huis of maakt u zich geen zorgen over dieven op uw werf of in uw bedrijfsgebouwen.

Bekabeld systeem
Belsec biedt u als eerste optie een bekabeld systeem aan, dat altijd INCERT-gecertificeerd is en dus beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen.

Onze experts komen bij u thuis, uw werf of onderneming langs en maken een grondige risicoanalyse. Die mondt uit in een voorstel, waarna we onze toestellen installeren en eventueel integreren met andere systemen. Om het systeem optimaal te gebruiken, raden we u aan om met een meldkamer te werken.

Draadloze systemen
De draadloze systemen van Belsec zijn 100 % kabelvrij en  bieden het grootste installatiegemak. De SIM-kaart vervangt een telefoonlijn: bij alarm stuurt het systeem via de SIM-kaart een signaal naar de meldkamer.

Met videoverificatie (videofied) biedt Belsec u bovendien het nieuwste aan op vlak van inbraakbeveiliging. De detector met ingebouwde camera registreert bij een beweging 10 seconden beeldmateriaal en zendt de opname meteen naar de meldkamer. Dieven aan het werk? Dan wordt de politie en/of de interventiedienst meteen verwittigd. En zo voorkomt u ook vals alarm.

Jaarlijks onderhoud
Als u kiest voor de inbraakbeveiliging van Belsec, komen we elk jaar bij u langs om de installatie grondig te checken en piekfijn af te stellen. Een kwestie van service.

Ja, ik wil meer info over de inbraakbeveiliging van Belsec.

Contacteer ons

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers op het nummer 014/31.11.19 (hoofdkantoor Mol) of 02/752.11.19 of stuur ons een e-mail.

Kantoor Mol +32 14 31 11 19
Kantoor Brussel +32 2 725 11 19

Zie ook